fbpx

USM + Mitropolia Moldovei = LOVE :(

Este trist în ce se transformă universitățile din Moldova.

Universitatea Tehnică din Moldova a devenit un regat al familiei Bostan care se transmite din tată în fiu.
Academia de Studii Economice se transformă într-un ”delivery depot” al fetelor de 200 de eur în care domnește un rector bătăuș.
Universitatea Pedagogică este privită ca o sursă ieftină de a lua diplome de studii superioare.

Universitatea de Stat din Moldova, îngrădită cu un gard de mai mare dragul s-a transformat în fieful unui curlingău pre nume Gheorghe Ciocanu.

Nu voi aprecia acum multitudinea de porcării făcute de actualul rector, începând cu aderarea la PLDM și terminând cu trecerea la PD. Mai ales că el deja a fost erou al blogului nostru când a băgat piciorul în oamenii cu nevoi speciale.

Universitatea de Stat din Moldova s-a transformat, cu anii, înt-o instituție religioasă. Și nu doar din punct de vedere al dogmelor care domină acolo și care, la fel ca și Mitropolia Moldovei sunt pline de corupție și curlingism, dar și din punct de vedere practic.

În ograda Universității de Stat din Moldova este o biserică de mai mare dragul. Chiar lângă blocul de economie, cel mai frumos bloc de studii, recent renovat.

Ziarul Universitatea, condus de un fost comunist care-i scria diferambe lui Lenin are o pagină întreagă îngrijită de ”studenții ortodocși”:

Pare rău unde a ajuns USM. Mai jos nu cred că se poate, deși în Republica Moldova, zi de zi, se demonstrează că totul e posibil și abisul poate fi adâncit la infinit.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?