fbpx

Ce spune Kroll: ”meditațiile” lui Dumitru Alaiba

Mie îmi place să scot ochii. Ăsta e unul din principalele motive de ce mi-am făcut blog. Partea proastă-i că o pot face și real nu doar virtual. Și mă umflă râsul când cei despre care scriu trec strada când mă văd prin Chișinău. Ei dar nu-i pe asta.

Azi cei de la jurnal au preluat un articol de pe blogul lui Dumitru Alaiba. La fel cum preluau în 2013 articole de la el. E despre Kroll. În 2013 era BEM, acum e Kroll 🙂

Cineva îmi scria mai dăunăzi că am ”sa–it” populația cu ”Banca de Economii va fi bine”. Ei și? O pot repeta de cât ori vreau, nu? Dacă nu știți la ce mă refer puteți citi ”meditațiile” fostului secretar al Consiliului Economic pe lângă prim-ministru din 2013 despre Banca de Economii.

Cum a ajuns el secretar? Grație ”nănășismului” de moment. Nu, nu-i era nănaș Filat.

În screen puteți vedea ce cânta și Negruța, pe atunci ministru al finanțelor.

De dimineață, în comentariile la articolul despre Air Moldova cineva a comentat foarte bine, citez:

Asta e mai degrabă o problemă a societății. La tot pasul întâlnesc oameni cu dificultăți mari de comunicare, oameni care nu pot exprima niște idei elementare și să dea explicații exhaustive. Mă refer mai ales la instituții de stat. Cu toate că și la societăți private la fel dai peste așa oameni.
E prea slab sistemul de învățământ, devenim o societate de agramați.

Oamenii politici îi prostesc pe oameni văzând în ei doar alegători și nimic mai mult. Ei văd în ei doar pe cei care i-ar putea aduce la putere, nimic mai mult.

Blogul nostru niciodată nu vă dă mură-n gură. Noi ne propunem să gândiți, asta contează. Și dacă greșesc, mă puteți corecta, nu mă supăr ba, pot să-mi și cer scuze dacă greșesc.

Aveți grijă de voi.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?