fbpx

Plahiș a fost arestat în SUA!

Eu mă amuz ultimii 4 ani de așa-numită presă din Moldova. Și nu pentru că ea-i mai jos de nivelul video-ului de tip selfie filmat de Chirtoacă când făcea sex cu prietenele sale. Ea a ajuns să fie automat pe baricade. Oamenii sunt contra sau pro PD, adică contra sau pentru Plahotniuc 🙂 Așa-numiții jurnaliști își permit public să comenteze deciziile politice și să-și afișeze public preferințele politice. Și după asta se așează și scriu știri care se vor obiective.

De exemplu zilele ăstea pe prima pagină a Europei Libere chiar în titlu a apărut un autor care nu există. Un editorialist virtual.

Dar, revenim la prima mea iubire, jurnal.md. Risc să vă amintesc că am lucrat acolo.

În 2016, după ce a fost instalat guvernul Filip. Imediat după asta analiștii bem-ului și jurnal.md scriau că în 2 luni Republica Moldova va falimenta. Azi suntem în 5 decembrie 2017. Între timp s-au semnat memorandumuri cu UE și FMI.

Pe final de august cei de la jurnal.md scriau că Plaha va avea mandat de arest în SUA. Screen-ul e făcut acum, vedeți atent că nu are nici ghilimele și e numele complet al coordonatorului alianței:

Plahotniuc este azi în SUA. Parcă tăt normal. Amuș vor apărea fotografii cu el de acolo.

Toate vorbele aiurea a balabolului de la moscova nu s-au adeverit. Sărmănelul când îi zicea lui Plaha – Nanu, era mai exact în previziuni politice. Acum, de când Nanu a devit Plahiș el e un simplu balabol. Despre faptul că sagaidac, cel care a zis de arest, este un simplu ”sherlock” era demult știut.

Cea mai mare problemă a moldovenilor este memoria. Moldovenii foarte repede uită cine și ce a făcut.

De exemplu moldovenii încă îl cred pe Alaiba, care, prin 2013 scria: ”Indiferent de ce spun oportuniştii din politica noastră, Banca de Economii va fi bine. Eu sunt sigur.”

De exemplu moldovenii încă îl cred pe Sturza, cel care a pierdut alegerile 🙂 Dar despre el altă dată. Despre el, Ablyazov și DIICOT.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?