fbpx

De Sfântul Nicolae, în Moldova, vor fi ”sacrificați” miniștri

Blogul nostru are surse. Sau cel puțin crede că are 🙂

Să nu vă țin mult, de la o luni dimineață vă anunț că, conform surselor blogului nostru iubit, din 19 decembrie (așa parcă anunțase Plahotniuc data) nu vor mai fi miniștri dnii Calmâc și Galbur. La fel dna Grigoraș nu va mai ocupa vreo funcție în guvern. Blogul nostru speră, și aici sursele infirmă speranțele dar … totuși, că va pleca și ministrul justiției. De asta el așa, e mai transparențel în fotografia articolului.

Calmâc și Galbur au ”papadit” din cauza summit-ului Parteneriatului Estic. Ceva acolo a fost nu așa cum era normal să meargă. Despre porcăriile lui Calmâc blogul nostru a scris de multe ori. Se presupune că în locul lui Calmâc va veni proaspătul secretar de stat, Vitalie Iurcu (acela care nu-i Triboi și Calmâc în poză):

La externe se așteaptă revenirea lui Iurie Leancă. Oamenii zic că el își dorește această funcție. Dar ar mai fi niște angajamente la parlament pentru liderul PPEM. S-a speculat ceva timp și numele lui Iulian Groza.

Dna Grigoraș de la ”social” a călcat pe bec de câteva ori spun sursele. În locul ei vine Buga (tare bună fotografie de la numirea dnei Grigoraș în locul dlui Buga):

Cebotari nu pleacă, deși eu aș vrea să plece.

Dar cine știe, poate se răzgândesc oamenii, motive de demisie sunt destule, inclusiv blogul nostru a scris despre asta.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?