fbpx

Vedeta ”televiziunii baborului” JurnalTV, infractoare cu dosar penal de contrabandă

Zilele trecute cei de la deschide.md au scris despre faptul că vedeta de la JurnalTV, Tatiana Vornicescu, împreună cu soțul acesteia Dragoș Câșlaru, au făcut contrabandă cu mărfuri. O ocupație obișnuită pentru moldoveni. Dar sunt câteva puncte pe care aș vrea să le accentuez în toată istoria asta.

– ”Vedetă” care face business pe popularitate

Tatiana Vornicescu nu a făcut mare treabă la jurnaltv. A prezentat meteo și a avut câteva rubrici. S-a făcut remarcată prin 2010 când a făcut câteva gafe în eter din a căror cauză Val Butnaru tot raporta spoturile la youtube. Iată un caz descris, e despre o colegă de-a ei. Acum este în concediu de îngrijire a copilului. Adică cum îngrijire, umblat pe la Odesa după haine pe care le face contrabandă.

Soții Câșlaru au un vameș cumătru care-i ajuta să treacă marfa nedeclarată. Acum nu le-a mers și i-au prins cei de la poliția de frontieră.

Date seci:
În ziua de 8 aprilie soții Câșlaru au trecut vama fără a declara ceva. După asta au fost opriți. Adică cum opriți, mai degrabă urmăriți deoarece după ce li s-a arătat să oprească pe marginea drumului, chiar la ieșirea din vamă, ei timp de 15 minute au încercat să fugă și au fost opriți tocmai la Antonești. E bine să ai Touareg uneori deși … nici asta nu ajută. După verificare s-a constatat că, conform raportului de expertiză, ăștia duceau marfă de circa 190 000 lei (o sută nouă zeci mii).
Doamna vedetă a încercat acolo pe loc să deseneze ”Acte de achiziție a mărfurilor” dar statutul de ”vedetă” și ”proprietară de brand” nu a ajutat-o. Unica factură valabilă în ultimul an este cea de import a trei perechi de jeans.
Pe data de 17 noiembrie ea, împreună cu soțul, au fost recunoscuți în calitate de bănuiți conform articolelor 42 și 248(5) din Codul Penal.

– ”Vedetă” care-și folosește mama pentru scopuri murdare

Asta e o nouă ”fișcă” a clanului Lucinschi am impresia. Administratorul unimedia și-a folosit mama și sora pentru a tranzacționa banii celor de la agora. Andrei Nastase și-a folosit mama în schemele financiare. Acum ăștia doi au folosit-o pe mama vedetei, Ana Vornicescu, în treburile lor murdare.

– Brand de ”vedetă” independentă și popula

Ăștia doi au fondat un brand, chipurile autohton, Lea-Lea Brand by Tatiana Vornicescu. Și-au deschis și magazin în care vindeau toată contrabanda. Se duceau pe la prezentări. Toate proprietățile unui brand moldovenesc. Construit pe înșelăciune și minciună. Și contrabandă.

///

Cam așa îs toate vedetele de paie ale lui val butnaru. Populare și fără pic de respect față de Republica Moldova.

A, și da, între timp, totul merge mai departe. Magazinul lucrează, produsele se vând. Probabil cunoștințele din structurile de stat și cele de verificare nu-i împiedică pe cei de la ”Lea-Lea Brand” să vândă mai departe chiloții introduși în țară prin contrabandă (atenție la data postării):

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?