fbpx

Ce se întâmplă cu ”Hotel Chișinău”?

Vineri a apărut o știre care anunța, citez: ”Statul vinde cota de 60%, deținută la S.A. ”Hotelul Chișinău”, cu suma de 872 mii lei (3 lei/acțiune x 290,745 acțiuni).”

Eu v-am povestit că oamenii îmi tot povestesc ce face Ministrul Economiei și Infrastructurii, Octavian Calmâc. Informatorii zic că el are treabă și cu Hotel ”Chișinău”.

”Nu vreau să cred” (copyright A. Machedon) ceea ce scriu informatorii despre faptul că statul nu are în proprietate niciun metru pătrat din Hotel ”Chișinău”. ”Nu vreau să cred” că bunurile aparțin unui prieten apropiat a balabolului care vrea să cumpere și S.A. „Hotelul Chișinău” ca să termine toate litigiile și să poată revinde proprietatea normal. ”Nu vreau să cred” că sarcina lui Calmâc este de a lua premiul de împăcare și închiderea întrebării. Totodată, ”nu vreau să cred” că tratativele între Calmâc și apropiatul balabolului le duce viceministrul Iurcu.

Atunci când, în câțiva ani, cineva va slivi informația despre Hotel ”Chișinău” eu îmi voi permite, cu sufletul împăcat, să le scot ochii.

Pentru că așa-mi place și, vă reamintesc, blogul e creat anume pentru așa momente!

O zi bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?