fbpx

Democrația americană vs opoziția de paie moldovenească // Larry Flint vs Sandu/Năstase

În ediția de azi a ziarului Washington Post a ieșit un anunț pe o pagină întreagă. Iată-l:

Dacă cineva nu poate vedea vă ofer legătura și către original.

Explic în două cuvinte. Larry Flint, celebru mai ales pentru publicația sa ”Hustler” a băgat acest anunț pentru a căuta informații veridice care ar putea duce la un eventual impeachment a lui Donald Trump.

Acolo sunt mai multe explicații de ce ordin trebuie să fie dovezile inclusiv legăturile cu rușii sau punerea la bătaie a intereselor Statelor Unite ale Americii de dragul imperiului financiar a lui Trump.

Flynt a făcut-o deschis, public și cu recompensă de 10 milioane de dolari.

În Moldova săptămâna ce a trecut a avut loc o melodramă.

Maia Sandu a depus acel denunț contra lui Plahotniuc.

Cei de la Procuratura Generală au chemat-o să o întrebe de argumente etc etc.

Maia Sandu a venit cu fraze de genul: Dap Plahotniuc a spus și Candu cu Filip au efectuat. Anume prin asta e uzurparea puterii în stat. Probabil Maia Sandu uită că Plahotniuc e șeful alianței sau cum se mai numește structura ceea a lor.

Asta nu ar fi atât de amuzant dacă nu reacția lui Andrei Năstase care, prin intermediul țevii jurnal.md, a dat de înțeles că Maia aiurește făcând denunța la Procuratură. El s-a jeluit direct la europeni pe Plahotniuc.

Eu nu știu cum voi dar eu nu am văzut niciun program normal de guvernare sau de alternativă a guvernării din partea opoziției.

Nu am văzut niciun program cât de cât structurat cu privire la ceea cum văd ei viitorul Moldovei în afară de ”Moldova europeană”.

Eu le-aș propune să se învețe din democrația americană și când au de spus ceva să aducă argumente și nu doar țipete și trolling de nivelul paginii ”Jios Aliansu”.

Să ne auzim de bine și mâine.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?