fbpx

Tata, avionul …

În Tallinn stăm într-un cartier peste care zboară des avioanele. Este exact pe linia de aterizare a acestora spre aeroportul local. Așa imagine este destul de deasă pentru drumul spre și dinspre grădiniță:

Petra, Renata și ”avionul”

Avioanele, oricât de des nu ai zbura, atrag privirile. Și nu contează dacă-i un Airbus 320 sau un avion militar NATO. Sunetul avionul face ca fetele să întoarcă capul și să privească cerul.

Pe asta mizează, an de an, cei de la Aeroportul Internațional Chișinău când organizează Ziua Ușilor Deschis sau show-urile avia pentru chișinăuieni și nu numai. Sâmbăta ce a trecut tot facebook-ul era plin de imagini de la aeroport. Copii, maturi, familii și fotografi au încercat să surprindă cele mai frumoase momente ale show-ului aviatic de pe aeroport.

Totodată, dacă vreo 4 ani în urmă când am fost și noi la ziua ușilor deschise, anul ăsta au fost zone special amenajate pentru distracția copiilor. Nu doar privitul avioanelor dar și distracție la maxim. Iată oamenii veniți la eveniment, surprinși de Yuriy Zorin:

Am încercat să fac o selecție de imagini ca să le vedeți și voi în cazul în care v-au scăpat:

Fotografie de Yurii Zorin

Un smile, devenit atât de popular pe facebook 🙂

Nu doar avioanele au zburat pe aeroport dar și trupa ”Dunking Devils”:

Pe final cei de la ”Zdob și Zdub” au scos tot fumul din cei ce au vizitat aeroportul:

Și un video foarte frumos din cabina lui Attila Goger, pilot la ”Hawks of Romania”:

Mai multe fotografii și video găsiți pe pagina de facebook a aeroportului!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?