fbpx

Cât își va mai bate joc Pavel Cebanu și arbitrii săi de fotbalul moldovenesc?

Eu nu-i prea dau cu fotbalul moldovenesc. Urmăresc pe sofascore ce se mai întâmplă în fiecare duminică și cam atât. Mai urmăresc ce fac cei de la Zimbru, Zaria și Milsami. Pentru că-s unicele echipe mai cu tradiție. Sheriff nu mă interesează deloc.

Sâmbăta trecută observat că în meciul dintre Dacia și Milsami s-au dat trei cartonașe roșii. Normal bilanț. Chiar îmi era interesant ce s-a întâmplat acolo. Reușit acum seara să privesc câteva rezumate. Cel mai deplin e cel oferit de Milsami la ei pe site:

Dar, dacă vreți să vă convingeți puteți vedea și cel oferit de Dacia sau FMF.

Și acum vă invit să citiți un pdf creat de cei de la Federația Moldovenească de Fotbal pe care ei îl numesc raport al meciului și care a fost ”creat folosing computer”. Pe lângă trei jucători l-au eliminat și pe arbitru. Pentru că nu era de acord des cu arbitrul.

Dacă vreți să vă convingeți de asta dați în căutare pe google – ”Veaceslav Banari”. Dacă nu vreți să căutați mult puteți citi declarați lui Ilan Șor, proprietarul Milsami care-l numește corupt pe Banari și care-l mai face și berbec totodată.

Risc să presupun că arbitrul este supărat pe Milsami pentru că din cauza lor a ”hapanit” o descalificare pe 5 meciuri în 2012.

Ultimul timp diferiți oameni pentru mulți bani încearcă să promoveze federația de fotbal. Des pe facebook apare următoare publicitate care se vrea patriotică dar e de râsul curcilor:

Chipurile ”susține și pe Facebook”. Așa o închipuire că tare mulți oameni se duc să vadă cum joacă echipa națională. Oamenii se duc pentru Wales sau pentru cei cu cine joacă Moldova. Foarte puțini se duc pentru echipa națională. O bună parte din cei din urmă sunt rude ale celor 6 (șase!) vicepreședinți ai Federației de Fotbal din Moldova.

Eu chiar nu înțeleg, dacă timp de 20 de ani Pavel Cebanu cu toată echipa lui și cu arbitrii lui de doi bani nu au putut face nimic în fotbal, de ce nu sunt dați cu șuturi afară?

De ce ei parazitează sistemul? Clar că presa și așa-numiții jurnaliști sportivi sunt măguliți de ei. Ba cu o deplasare, ba cu niște premii, ba cu altceva …

Trist e fotbalul moldav și cei ce fac bani pe el…

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


3 Comments

  • Top |

    Așa cum oamenii vor de la Președintele Moldovei pensii, cam tot așa vrei de la FMF să construiască stadioane. Adică să facă ceea ce nu intra in atribuțiile lor.
    Mie tot nu-mi plac multe lucruri la FMF, dar comentariile tale depășesc limita normalului. Eu cred că nu o faci din răutate, dar din lipsa cunoașterii ce înseamnă o federație de fotbal.
    Dacă te interesează mai multe detalii si argumente pot să-ți scriu pe facebook.

  • eugen |

    În primul rând ar fi bine să te prezinți.
    Limita normalului este președinte al FMF peste 20 de ani?
    Scrie și pe fb.
    p.s. Arbitrii îs ai federației sau nu?

So, what do you think ?