fbpx

Liberaștii îmbogățesc și-și trag ”presă” // roșchistul secăreanu și #actualMD

Am o dragoste aparte față de roșchiști. Ei îs un fel de cameleoni ultrarapizi. Își schimbă cojocul după cum suflă sunetul banilor. secăreanu e unul din ei. Omul a fost prezent o perioadă lungă la canal2 a lui Plahotniuc. Asta cât erau liberaștii pe la guvernare. Acum este în rândul liberaștilor și direcția de bătaie a site-ului pe care-l conduce actualMD o demonstrează cu vârf și îndesat.

Liberaștii au avut mereu dorință de a avea presă, site-uri, televiziuni. Acum dețin NorocTV (blogul nostru primul a scris despre asta), Vocea Basarabiei și o duzină de site-uri mai mult sau mai puțin citite. Ultima vreme la acestea din urmă s-a alăturat și actualMD. Se creează uneori impresia că în duet cu secăreanu este și grozavu. Aceleași titluri și abordări de mesaje. Doar că mai puțin incisive. Probabil ”carolinca2807@yahoo.com” nu are chef de judecăți cu diferiți actori politici. Interesant, oare la actual.md tot Ghimpu personal, așa cum o face la NorocTV, alege pe cine să angajeze? Oare toți, și, mai ales, toate, trec prin cabinetul lui Mihal Fiodorovici?

Partea cea mai interesantă, cred eu, e alta. De unde au liberaștii bani pentru a finanța toate aceste creaturi media? Ei nu-s la putere să aibă bani, și nici nu stau pe țevile de bani din rusia sau europa ca să-și permită să cheltuie la stânga și la dreapta. Și timpurile când Chirtoacă-i plătea lui Gurău peste 10 mii de euro pentru solutia.md au trecut demult.

Sau poate Veaceslav Untilă de la Curtea de Conturi și Ruslan Munteanu de la SIS le aduc bani atâția ca să poată înreține presa?

Din toți finanțatorii alde Topală, Chirinciuc, Dârda, în PLM a rămas doar Iurie Nastas. Poate reușește el să-i plătească pe toți?

În curând vom afla, la sigur. Totul.

p.s. Da Chirtoacă va fi la nunta Alinei Zotea din această seară?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?