fbpx

Oficiul Național al Vinului confirmă că cei de la Agenția Turismului sunt mincinoși

Circa o oră în urmă, pe pagina Wine of Moldova, administrată de Oficiul Național al Viei și Vinului a apărut următorul mesaj însoțit de video:

De la crearea sa, Oficiul Național al Viei și Vinului din Moldova realizează ample campanii marketing, pentru promovarea imaginii Vinului Moldovei, precum și imaginea Republicii Moldova ca producător de vinuri de calitate cu un mare potențial de turism vinicol. Campania ”Făurit pentru a fi savurat”, elaborată cu suportul USAID Moldova în 2015, a cuprins un set complex de concepte vizuale, materiale promo, mesaje cheie, precum și un clip video de campanie, pe care îl prezentăm aici. Clipul și campania au fost cu succes implementate pe piața Poloniei în cadrul evenimentelor B2B și, recent în aprilie – iunie 2017, în cadrul unui program PR&comunicare și de retail marketing. Recent, același clip a servit pentru elaborarea spotului de promovare a Zilei Naționale a Vinului 2017.

Materialele video și vizuale elaborate de ONVV sunt constant puse la dispoziția ambasadelor noastre și a altor autorități și asociații care promovează imaginea Republicii Moldova pentru a fi utilizate în cadrul diverselor evenimente oficiale. În iunie a.c. acest spot și altele materiale sub genericul Wine of Moldova au fost transmise Agenției Turismului, solicitate pentru producerea unor materiale de prezentare a țării într-o conferință internațională. ONVV nu a cunoscut despre intenția de utilizarea acestui clip pentru un colaj video, anunțat ca spot de promovare a turismului vinicol pe 26 septembrie a.c. și nici nu a fost solicitată să ofere acordul pentru utilizarea acestor secvențe video în colajul respectiv.

Ca instituție reprezentativă a industriei vitivinicole, ONVV contribuie direct la promovarea turismului vinicol, oferă suport pentru dezvoltarea noilor destinații oenoturistice și va continua să implementeze acțiuni calitative întru dezvoltarea durabilă a sectorului vivinicol și oenoturistic, fiind deschisă pentru colaborări în acest sens oricărei entității interesate.

În acest sens, nu ezităm să reamintim că pe data de 7-8 octombrie va avea loc cea mai mare sărbătoare națională – care adună anul mii de vizitatori, inclusiv de peste hotarele țării. Cu această ocazie – Vă invităm la Ziua Națională a Vinului 2017, cel mai important eveniment de turism vinicol din Moldova, pentru a savura Vinul Moldovei și a Păstra Legenda Vie.

Oficiul Național al Viei și Vinului confirmă, prin acest mesaj, ceea ce scriam trei zile în urmă despre faptul că Agenția Turismului din Republica Moldova sunt mincinoși.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?