fbpx

Cei de la ARAX sunt cretini? Da!

Trei zile în urmă Nicu Gușan scria pe pagina oficială Arax (link nu dau, explic mai încolo de ce) următoarele rânduri:

Dragă companie Arax,

locuitorii unui bloc din capitală vrea să te roage un singur lucru: să respecți niște simple reguli de curățenie/ordine atunci când intri în blocul lor, casa lor.

explic:
din păcate, angajații tăi n-au apreciat efortul locatarilor, din banii cărora a fost procurat un panou nou nouț (de trei ori NOU), tare sexy și drăguț special destinat vouă, firmelor ca să vă faceți publicitate gratuită pe capul nostru.

se pare însă că tonele de hârtii din căsuțele poștale, dar și panoul sexy(cu care m-am lăudat mai sus 🙂 ) special destinat anunțurilor și „MegaSuperVipLux” ofertelor voastre, nu a fost deajuns.

(respectiv, nu știu de ce firmele consideră că aceste minunate „afișe salvatoare de vieți” pot fi lipite pe uși, geamuri, pereții caselor noastre)

cum se vede din poza atașată, angajații tăi, dragă companie Arax, au considerat că un loc tocmai potrivit pentru afișele voastre este panoul de incendiu, anume acolo unde scrie „În caz de incendiu sunați la nr. …” Adică nu e destul să faci mizerie, dar mai și „bruiezi” o informație care, cred eu, ar prinde bine unui copil sau unuia mai uituc (gen eu) în caz de necesitate.

eu sper tare mult că acest mesaj va ajunge la angajații tăi, sau la oamenii/firmele cu care lucrezi, care sunt convins că vor merge la blocul din strada Alba Iulia 103 și vor șterge mizeria de pe pereți, și vor avea grijă să bage în seamă și panoul nostru pentru informații, repet tare sexy, special cumpărat și instalat cu grijă pentru voi, și care se află fix la doi pași de acest panou de incendiu, care nu este destinat anunțurilor!

recomandați angajaților să aibă la îndemână și o cârpă cu apă călduță, că s-au strâduit binișor când au lipit mizeria.

Vă mulțumesc mult pentru atenție!

p.s. Succes la agățat clienți, pentru că pe mine sigur nu m-ați convins.

A atașat și o fotografie a anunțului:

A mai pus apoi și situația în ansamblu:

Cei de la Arax au răspuns peste câteva ore că în cel mai scurt timp vor remedia problema.

Între timp problema nu a fost remediată iar anunțul așa și acoperă panoul informativ al situațiilor de urgență.

Totodată cretinii de la Arax au șters postarea de pe facebook.

Asta e … Moldova.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?