fbpx

„Filat vs Maia în 2018?” sau „Eu te-am făcut, eu te omor”

Astăzi casa de avocați ”Popa și Asociații” au informat publicul că au ”depus la Curtea Suprema de Justitie (CSJ) o cerere de recurs în anulare în dosarul fostului premier al Republicii Moldova, Vlad Filat”.

Fain, nu?

Dacă credeți că nu-i așa hai să încercăm să folosim blogul pentru ceea ce l-am mai folosit de atâtea ori și anume, pentru a încerca să aiurim cu privire la politica moldovenească. Or anume ”aiureli” spuneau că scriu, atât democrații cât și verzii, în decembrie 2014 când spuneam că Plaha tre să fie Premier 🙂

Hai să presupunem că Plahotniuc îl ajută pe Filat să iasă. Plaha ”jă” ține toată justiția.

Logic că urmează preluarea PLDM-ului de către Filat. Adică reîntoarcerea lui Filat în fruntea partidului or ei, la moment, au același rating. Deși la Filat probabil e mai mare decât la alde Deliu, Ciobanu și restul.

Filat e acum supărat pe Maia. La sigur știe că nu a pomenit nici jumătate de vorbă despre el la congresul #pas. Ba a lăudat neDA-ul și a zis că face alianță cu ei. De parcă Viorel Cibotaru nu merge și el la meet-urile europene.

Unele zvonuri zic că PLDM vrea să se relanseze tare în primăvară. Asta ar fi exact momentul oportun pentru ”martirul” Filat.

Și acum întrebare: ce va rămâne din rating-ul Maiei dacă Filat revine în fruntea PLDM, acolo unde își au rădăcinile peste 80 la sută din mayași?

Cazuri de genul: ”Eu te-am făcut, eu te omor” în politica moldovenească sunt destule. Același Mocanu, același balabol ….

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?