fbpx

Cine va fi ales azi în funcția de director al Moldova1? Stratan, Iosip sau Praporșcic?

Astăzi, de la 11:00, Consiliul de Observatori al Teleradio Moldova, va alege un nou director al Televiziunii Moldova1. Asta după ce Mircea Surdu a plecat din funcția de director.

Pentru funcția de director au depus dosare doar trei persoane și anume: Ecaterina Stratan (CV) – (Proiect de Intenție); Sergiu Praporșcic (CV) – (Proiect de Intenție) și George Iosip (CV) – (Proiect de Intenție. ”Tocmai” trei persoane au depus documentele pentru una dintre cele mai discutate, post-factum, funcții din mass-media națională.

Să luăm de la capăt.

Praporșcic e omul lui roșca dacă se mai poate de numit așa. Mai degrabă e omul care zboară în litere așa cum îi dictează cei de la moscova. Acum este politruk, sau cum se mai numesc funcțiile lor, la sputnik.md. Va fi tare funny dacă el va fi ales. Deși ar semăna mai mult a porcărie decât a seriozitate.

Iosika, sau George Iosip, este un băiat de treabă, chiar dacă m-a blocat pe fb după ce i-am scos ochii pentru unele ”reportaje” cu tentă vădit democrată. Merită să ajungă sus dar, în cazul în care va fi ales, va fi automat numit ”Omul lui Plahotniuc” după atâția ani de activitate în cadrul holdingului media al cărui proprietar e stăpânul PD.

Stratan are cele mai mari șanse, mai ales că are și experiența necesară. Nu-s sigur că este cea mai bună alegere și, posibil, va fi criticată mult, este persoana care își dorește această funcție și asta e unul din principalele motive de ce o va obține.

Ceilalți criticaci, care azi, brusc, vor apărea în spațiile facebook-ului după numirea directorului Moldova1 nu au decât să aștepte să depună dosarele pentru funcțiile vacante or, mai ales cei care vor zice că-s mai buni decât Praporșic/Iosip/Stratan.

Eu oricum aș ține pumnii pentru Iosika.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?