fbpx

Ajută JurnalTV, cumpără un carnețel de 360 de lei și ”Poșta Moldovei” ți-l livrează

La cei de la JurnalTV s-au terminat ideile cum să mai facă bani nu doar pe spinarea Țopilor dar și a puținilor spectatori care-i mai privesc. După ce au văzut că istoria cu Patreon-ul nu merge și că au maxim 39 de ”patroni” online, s-au băgat azi pe ”shopping online”:

Ca să nu fiu rău, vă dau și link-ul la site. Acolo vedeți tot ceea ce au de vânzare. Un fel de aliexpress doar că de câteva ori mai scump. De exemplu o Agendă de format A5 costă aproape 360 de lei:

Eu credeam că istoria cu prețul afișat în eur este pentru că fac livrări peste hotare, dar nu-i așa, livrează doar în Moldova 🙂

Și acum urmează partea ipocrită a istoriei (asta dacă să nu luăm în considerarea prețul anormal pentru o agendă simplă). Toate coletele se transmit prin intermediul ”Poșta Moldovei”. Da, anume prin intermediul ei – una dintre cele mai hulite instituții de stat. Asta în timp ce există multe alternative 🙂

Val din nou și iar a dat-o în bară. Ei, dar oricum nu o face din banii lui.

O zi bună să aveți!

Și da, reportajul video despre acest magazin online:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?