fbpx

Vărul lui Machedon, feciorul judecătoarei care l-a ”spetit”, secretar II al Ambasadei .ro în .md

Ieri mai mulți exponenți ai presei BEM strigau despre mașina de juma de milion a celor de la CSM. Tot ei nu au strigat când am scris despre mașina nouă a Ministrului Justiției. Ieri am făcut share la o însemnare mai veche despre relația stranie dintre ministrul Cebotari și judecătoarea Răducanu. Ea este mătușa lui Alexandru Machedon, unul din finanțatorii platformei neDA. Ea l-a ajutat mult pe nepotul său atâta timp cât a fost pe la CSM și nu numai. El a ajutat-o cum a putut. Inclusiv prin oferirea a 10 mii de euro feciorului acesteia, Octavian, care învăța pe atunci în Franța. Dacă nu mă credeți, citiți și singuri raportul CNI.

Dna Răducanu mai are un fecior. Se numește Artur. Și este secretar II (doi) în cadrul Ambasadei României în Republica Moldova. Da, este angajat al României pe teritoriul Republicii Moldova. Da, repet, este angajat al acelui guvern pe care două săptămâni în urmă idolul lui Machedon, Andrei Năstase, îl făcea în tot felul pentru faptul că Prim-ministrul României a fost în Republica Moldova și a discutat cu Filip și a participat la ceremonia de donare a microbuzelor școlare.

Conform informațiilor pe care le deține redacția blogului nostru acest fecior al doamnei judecător și, totodată, văr drept al finanțatorului neDA, Alexandru Machedon, este foarte preocupat, mai ales, de problematica transnistreană.

Iată mie îmi e interesant, așa, pentru mine, oare cum citește mesajele antiRomânia dl Machedon? Nu-i stă nimic în gât?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?