fbpx

Protestul proChirtoacă și video cum a ajuns Chirtoacă la judecătoria Buiucani

Astăzi de dimineață am participat la protestul proChirtoacă organizat de PLM la Judecătoria Buiucani:

Am fost și live. Acolo trebuia să apară și Octavian Apostol dar el s-a oprit 🙂


Dacă nu mă credeți vedeți că Alina ieri chema susținătorii la protest:

Am ajuns la câteva clipe după ce a urcat Dorin Chirtoacă scările. Nu am reușit să-l întreb de viață. Am reușit doar să prind momentul când intra pe ușa judecătoriei:

Eu sigur aș putea să mă apuc să fac comparație cu protestele în susținerea lui Filat, dar acolo nu a fost niciun protest pe ploaie, plus că ele, pe timp bun erau cam la fel ca și protestele Liberaste. Maxim 20 de oameni. Veneam Tudor Deleu cu prietena de copilărie Maria Ciobanu și încă câțiva oameni rătăciți. Unica diferență e că acolo se strângea și protest antiFilat:

În ultimul an unicul protest la judecătorie în ploaie a fost pentru primarul de Orhei. Ca să nu cânte liberaștii cumva că oamenii nu au venit doar din cauza ploii le arăt cum e să protestezi în ploaie:

Și oamenii erau sinceri și nu aveau treabă cu puterea. Și nu se ascundeau așa cum a făcut-o azi feciorul deputatului agramat Apostol:

Ei dar nu și-or mai uda liberaștii mânuțele și căpușorul pentru un oarecare protest. Mai ales finanțatorii partidului gen Dârda, Nastas sau Topală. De Chirinciuc tac, el e … out deja.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?