fbpx

Dușciac, trecut prin PLM, PLR, PLDM, Dreapta și acum în PUN, se lingușește pe lângă PD, la New York

Dl Dușciac, renumitul fizician și curling moldav, trecut prin aproape toate partidele de dreapta din Moldova, zilele ăstea este la New York. La o discuție informală despre diaspora. Normal că nu e singur, șefa delegației este prietena acestuia Olga Coptu, șefa Biroului Pentru Relații cu Diaspora. Iată screen de pe profilul lui Dușciac:

Vedeți, omul chipurile a vorbit despre implicarea diasporei în țara de origine și variante de ăstea frumoase. Doar că tot asta e bullshit, sau, mai corect spus, partea frumoasă a monedei. Omul de fapt a vorbit despre Engagement Hub, eu am scris despre proiect în care Dușciac ia bani pentru zboruri, și despre ajutorul proiectului în reformele locale. Iată screen cu tema discursului său:

Cât de ipocrit poate fi acest fost viceministru ca să facă fotografii cu Băsescu și pe urmă să zboare cu prietena la ONU și să se dea bine cu PD, mai ales că cei de la BRD sunt principalii vinoveți de scandalurile din diasporă legate de alegeri.

Dle Dușciac, v-ați luat partbiletul de la Olga sau îl veți primi la aterizare în trecerea pentru VIPcikuri a aeroportului?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • Ghenrih |

    Dap cum sa nu-l blamaţi iar pe Năstase? E clar, vă încurca…Foarte corect mesaj a avut D-l Andrei,bravo!

So, what do you think ?