fbpx

șevciuc, folosit de Plahotniuc, pe post de momeală pentru #transnistreni și ruși

Tema cu fuga lui șevciuc din regiunea transnistreană a Republicii Moldova controlată de proxeneți în Chișinău ține topul știrilor de două săptămâni. Toți se întreabă de ce fostul lider al proxeneților din Tiraspol nu este închis și de ce acesta se primblă liniștit pe străzile capitalei moldave. Ieri au apărut și fotografii în care e arătat cât de liber umblă omul.

Dar fotografia nu i-a prins și pe cei din serviciul de informare și securitate. Da, oamenii ceea îi știu fiecare pas. Și al lui și al liderilor din regiunea proxenetă. Chiar dacă mulți cred că ei nu fac nimic nu-i chiar așa. Și poate ar face și mai mult dar … nu se poate.

Revenim la jenecika cum e numit fostul lider separatist de către soție. Omul înțelege că nu are scăpare în regiunea transnistreană. Și la moscova nu cred că are dorința să zboare. Dar cu Plahotniuc se poate de înțeles crede el. S-a înțeles cu Filat se va înțelege cu Plahotniuc e opinia lui.

Nu știu dacă va fi așa, dar cred că, la moment, liderii Republicii Moldova îl folosesc în calitate de momeală pentru cârligul pe care doresc să prindă atât #transnistria cât și puterea de la moscova. rogozin, după cum știți, a făcut multe porcării cu șevciuc.

Voi doar închipuiți-vă ce plăcere ar primi moldovenii dacă pe Moldova1 sau același Prime ar apărea șevciuc cu un interviu lung în care ar povesti cum se spală banii transnistreni, cum rușii conduc regiunea, care e schema de la Centrala de la Cuciurgan și în general ce a făcut el pe Athos cu Filat.

E dimineață din Nou în Moldova!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?