fbpx

Dacă ai frate ministru ți-i în cot de tot și toate și te crezi ”țariok” // Cazul clanului Tabuică

Azi de dimineață, finul surorii ministrului Cebotari îi făcea pe moldovenii rămași blocați peste 24 de ore în aeroportului Heraklion și cu care cei de la Fly One s-au comportat porcește, de nimic:

Tot acolo în comentarii a apărut și nănașul, Andrei Tabuică care, normal că, îl susținea. Chiar acum, când scriu aceste rânduri a șters postarea fricosul care-i făcea pe oameni ”turmă”. Ei dar nu-i pe asta. Eu vroiam să vă scriu despre cât e de bine să ai frate ministru în Moldova.

În primul rând, dl Cebotari are ce de povestit de la Calea Ferată. Acolo a cumpărat un soft foarte scump care s-a adeverit aiurea. Plus are de explicat istoria cu mătușa lui Machedon. Și clar că deja istoria cu Fly One.

Mariana Tabuică, administratoarea cantorei care zboară (încă), este cea implicată în scandalul mansardelor atunci când peste 30 de familii au rămas fără apartamente și fără bani. Centrul Național Anticorupție a pornit dosarul dar, probabil grație fratelui, stă pe linie moartă. În linkul pe care vi l-am oferit este și video cum discută ea cu oamenii ”kidaniți”. Tot ea, fiind director financiar la Moldatsa, a micșorat salariile controlorilor de trafic aerian cu 45 la sută dar pe cele ale șefilor le-a mărit.

Andrei Tabuică, omul autoexpert de la ProTV și acum de la site-ul propriu are datorii la cel puțin 4 dealeri. Cu unul din ei deja se judecă deschis. La altul are peste un milion datorii. La ceilalți e vorba de datorii care, în scurt timp, încep a deveni istorice din cauza vechimii.

Despre Dediu ăsta care a scris aberațiile date nu am idee cine e. Prima dată i-am văzut postările când își făcea intensiv publicitatea pe facebook anul trecut.

Asta-i Moldova, detka …

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?