fbpx

Iura l-a ”slivit” pe Iura sau ”Cum cade domino-ul liberast”

Azi e vineri și ar fi cazul de scris despre Centrul Național Anticorupție (CNA). Ieri de sub arest a ieșit Chirinciuc. Omul și-a recunoscut vina. Dorina Bagrinovschi, asistenta pe care a trimis-o în Elveția, era fericită.

Sursele spun că fostul Ministru l-a ”slivit” nu doar pe Ghimpu dar și pe actualul deputat liberast – Iurie Dârda. Acesta din urmă are doar nenorociri ultima vreme. Prima a fost cauzată de sfada lui Ghimpu cu Dodon și Plahotniuc. Unul din sponsorii socialiștilor, proprietarul de la Nr1, este prietene și partener de afaceri a lui Dârda. Vedeți și casa de la Râșcani, și oficiul de lângă spitalul nr3.

Simt că în maxim 2 săptămâni PLM va rămâne fără încă un deputat. Sau poate chiar fără 2. Alina e tot mai aproape de a semna ”un contract de transfer” cu forțele ”pro-europene”.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?