fbpx

Unde a dispărut Ion Terguță din noul promo al TV8 și unde a dispărut interviul acestuia de pe Unimedia?

Ieri cei de la TV8 au lansat un nou promo. Al doilea în decurs de o săptămână.

Sunt doar două lucruri care le diferă. Primul constă în plasarea în cadrul promo-ului a datei lansarea postului. A doua diferență e lipsa din promo a viitorului director general al TV8, Ion Terguță.

Vă puteți convinge și singuri de acest fapt. Am montat cele două spoturi. Cel nou e sus iar cel vechi e jos:

Am încercat să caut pe profilul lui Ion Terguță răspunsul și am accesat linkul cu interviul oferit celor de la unimedia:

Doar că am dat cu nasul peste o astfel de pagină:

Interviul sigur era acolo câteva zile în urmă, iată de exemplu cum arăta prima pagină a unimedia 2 săptămâni în urmă:

Astăzi câțiva angajați ai CNN au demisionat după ce a fost șters un articol de pe site. Pentru moldoveni asta este o chestie normală. Sigur că redacția blogului nostru vă oferă interviul în varianta publicată:

Contactat de redacția blogului nostru Ion Terguță a rugat să ne adesăm la unimedia cu întrebări cu privire la ștergerea interviului iar la întrebarea dacă va mai apărea emisiunea lui la TV8 nu ne-a răspuns.

Deoarece redacția noastră nu consideră oportună adresarea întrebărilor către unimedia or aceștia sunt infractori care trebuie intervievați de către Centrul Anticorupție, redacția blogului presupune că ștergerea articolului a fost o comandă telefonică sau prin intermediul mesageriei online, așa cum e obiceiul să se dea indicațiile celor din presa BEM.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?