fbpx

Despre #womenSUVmaraton

Eu nu știu dacă sunteți prieteni sau îl urmăriți pe Anatol dar probabil ați urmărit săptămâna asta tag-ul #womenSUVmaraton care a corespuns unei expediții prin Moldova organizată de el și prietenii lui.

Fetele și ”echipa tehnică” au cutreierat Moldova și au arătat-o frumoasă. Așa cum poate fi ea.

Da, Republica Moldova este o țară frumoasă. În care există patru anotimpuri. În care vara este vară iar iarna (uneori) este iarnă. Despre primăvara în Moldova nici nu poți vorbi până ce nu o vezi. Nu de asta cel mai … colonițizat oraș de pe planetă oricum e frumos primăvara.

Toamnele-n Moldova-s … toamne. Cu nunți, cumătrii și petreceri fără sfârșit. Cu multe plăcinte, bucate alese și cel mai bun vin din lume.

Moldova trebuie simțită. În primul rând de moldoveni. Da, moldoveni, cei pe care-i întrebi unde să meargă prin Moldova în afară de Cricova și Orheiul Vechi nu prea știu nimic. Ok, și Castel Mimi, de la o vreme 🙂

Iată echipa și o locație frumoasă de la Sudul Moldovei, vinăria fraților Luchianov, cei care produc un vin bun – etCetera:

Sursă poză: piataauto.md. Tot acolo puteți vedea articolele zilnice din cadrul expediției.

Un week-end plăcut să aveți și, încă o dată, felicitări echipei și bravo sponsorilor care i-au susținut!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?