fbpx

despre BalegaMaker sau cum #transnistria e legalizată de așa-numiți ”patrioți”

Țineți minte zilele ăstea vă spuneam despre un ”ziar transnistrean”? Ap încă e liniște. Simt că săptămâna viitoare va apărea numărul 2.

Și iarăși tema transnistreană. Astăzi scriu despre un site care are numele BalegaMaker.

Iată cum arată azi site-ul BalegaMaker:

Toți în .md discută despre Venezia și canalele ei iar ăștia, care se tot jeluie să-s urmăriți de SIS, îl bagă în față pe Krasnoselski care chipurile s-a legalizat printr-o primblare în UK.

Ăștia de la BalegaMaker scriu că Krasnoselsky s-ar fi întâlnit cu directoarea Departamentului Europa de Est și Asia Centrală, Nicola Pollitt. Intră pe site-ul ministerului de externe și citim atent. Director în Departament este Michael Tatham.

Se pune întrebarea: Unde s-au văzut ăștia cu Nicola Pollitt, care, conform linkedin, este angajată la Ministerul de Externe al Marii Britanii. Poate într-un local ceva? Nici fotografii nu sunt. Dar ăștia de la Balega îs băieți de treabă și-l cred pe liderul curvelor transnistrene.

Sigur că cei de la BalegaMaker au menționat despre faptul că așa-numitul președinte Krasnoselsky s-a văzut cu ambasadorul federației ruse în Marea Britanie.

A doua chestie importantă care, cred eu, trebuie discutată, este vizita lui Krasnoselsky la Oxford. Ăștia de la BalegaMaker scriu că el a vorbit în fața studenților și profesorilor. Chipurile ar fi vorba de Universitatea renumită din Oxford. Cei de pe site-ul ”oficial” chiar menționează asta. Ăștia de la Balega nu au menționat dar au dat ideea că e anume așa prin fraza ”studenți și profesori”. Puteți vedea, pe albumul de pe facebook, că la întâlnire au fost maxim 15 oameni din afara ”delegației”.

Krasnoselsky a vorbit pentru cei de la Oxford Union. Care nu l-au invitat dar care acceptă astfel de vorbitori contra plată. Vedeți la ei pe site detalii. Pe youtube live nu au dat. Oxford Union doar pe twitter au scris.

Acum partea cea mai funny. ”Oxford Union” nu e parte a Universității din Oxford. Citiți și singuri pe wikipedia despre ei.

Krasnoselsky a fost la ei pe data de 13 iunie. ”Știrea” a apărut doar pe 16? De ce? Pentru a scrie, pe astfel de site-uri ca BalegaMaker că Ambasada și Ministerul Moldovenesc nu pot răspunde. Pentru că s-au adresat seara târziu.

Știți de ce i-am făcut BalegaMaker? Pentru că balega miroase tare, dar se usucă repede. Rublele la ăștia nu miroase. Sigur.

Ei dar nu-i pe asta. Oameni să fim.

Screen complet al știrii de pe BalegaMaker (e lungă):

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Lilian |

    Acest Vladimir Soloviov ce detine sursa asta media este amicul Nataliei Morari, deci capetele firului duc din nou spre Rusia. Cred ca asa persoane trebuiesc trase la raspundere pentru ca alimenteaza separatismul de la Tiraspol.

So, what do you think ?