fbpx

PUNtea spre ”cimitirul politic” al PLM este gata

Ieri, printr-un fel de absorbție în variantă moldovenească, PUN-ul lui Șalaru a ”ocupat” Dreapta Anei Guțu. Un fel de raider politic doar că agreat de părți din ce înțeleg eu. O soluție foarte rapidă de a nu face de zece ori documente pentru partide. Mai ales dacă tot au zis că cei de pe flangul unionist al politicii moldovenești își unesc forțele. Aici ar fi interesantă și poziția doamnei Pavlicenco, care cântă de 20 de ani că e unionistă. Deși eu n-o cred.

Documentele vor fi depuse la Ministerul Justiției. Dreapta va dispărea și va apărea PUN-ul.

Unicul lucru straniu și de neînțeles, la moment, este poziția lui Șalaru în calitate de ”președinte executiv”. Prima dată aud așa ceva în cadrul unui partid din Republica Moldova. Mă refer la titulatură oficială. Că Plahotniuc e din 2009 președinte executiv la PD dar fără titulatura oficială 🙂

Ar fi două motive:
1. Va fi un fel de PLR când îs mulți președinți și nu e clar nimic din tot terciul ăsta.
2. Va fi un alt președinte la PUN.

Vedem ce va fi.

Revenim la PLM.

PLM e în convulsii. Moare rapid. Oamenii pleacă. A ajuns să se bată Ionel singur cu socialiștii în fața sediului. Alina și Mihai nici nu vin la protestele de susținere ale primatului. Dârda umblă nu-ș pe unde iar oamenii zic că a fugit. Agramatul Apostol tot aiurește pe facebook. Posibil ar mai avea șanse de minisalvare dacă vine Munteanu în fruntea partidului dar zvonurile cântă că ar avea și el dosar alăturat celui a lui Chirinciuc.

Totodată PLM a lăsat la SIS un vicedirector iar datornicul Untilă mai suge bani din Curtea de Conturi. Asta fără să amintim curvărăraia liberastă de la Air Moldova.

Eu cred că PUN are puterea să-i bage pe cei din PLM în groapă. Doar că trebuie să găsească o locomotivă gata să-i calce pe liberaști.

O săptămână reușită să aveți.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

So, what do you think ?