fbpx

”Mujîșii” mayași ai neamului sau cum să intimidezi ”presa”

Am pus acest video și pe facebook dar mă tem să nu se piardă cu timpul și să nu le pot scoate ochii la niște ”mujîși” peste ceva timp. Știți deja că scopul primordial, în ultimul timp, al acestui blog este de a scoate ochii.

Vedeți și singuri ce se întâmplă.

Jurnalista pulikaTV este agresată verbal de protestatari. Unii încearcă să calmeze mulțimea, și aici merită un pic de respect pațanii de la PromoLex.

În ”discuții” cu jurnalista intră Artur Gurău, responsabilul pe online al #pas-ului. Omul responsabil de tot ceea ce se numește imagine online a #pas-ului, inclusiv crearea boț-ilor (cuvântul troll popularizat de ei e un bred, trollii, spre deosebire de boți, există în viața reală). Tot de el e legat scandalul pe platforma de votare a celor de la Simpals. Dar nu-i pe asta.

”Mujîșii” ăștia în loc să creeze condiții celor care au un badge pe care scrie ”Presa” îi alungă din mulțime.

Repet, reprezentanții unui partid care se numește pro-european alungă cei cu badge-ul ”Presa” din mulțime.

Chișinău. Moldova. Anul 2017.

Da voi vă-nchipuiți să pățească așa ceva la un miting organizat de pdg vre-un om cu badge ”presa” de la zgarda de gardă?

Zâmbiți în sine, așa-i?

///

Artur, știu că vei citi. Și poți să scrii public ceea ce mi-ai spus atunci la întâlnirea alumni. Inclusiv ceea ce ai zis că-s plătit de Shor și că ar trebui să-mi fie rușine.
Sper că mașina merge bine.

Seară bună ție.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

So, what do you think ?