fbpx

Năstase. Justiție. BEM.

Există oameni în politică care ar trebui să tacă pe anumite teme.

Plahotniuc ar trebui să nu vorbească despre Filat (deși el vaașe tace public). Maia Sandu ar trebui să nu vorbească despre grădinițe (tare bine că nu a fost la marșul PAS cu privire la mâncare or nu a schimbat nicio normă alimentară cât a fost ministră). gheorghe erizanu ar trebui să nu vorbească despre progres (or el este unul din groupul de lobiști care promovează celuloza tipărită în școală). ivan diacov ar trebui să nu vorbească despre procurori (or el a fost parte a sistemului și s-a conformat lui).

Năstase, acela care e Andrei, (pe celălalt îl scriu cu minusculă pentru că e un vândut și afemeiat) ar trebui să nu vorbească despre justiție și BEM.

De ce să nu vorbească despre Justiție?

Pentru că el a fost procuror atunci când s-au ridicat țopii și i-a ajutat mult în asta. Pentru că el a fost avocatul acestora atunci când au avut nevoie și i-a apărat (a se citi ”a dus bani judecătorilor”) atunci când ei au avut nevoie. Dacă nu mă credeți revedeți atent interviurile acestuia despre sursele sale financiare și despre cum se laudă că a făcut bani anume din avocatură care este parte a sistemului justiției care el îl denigrează și zice că nu există.

Logic este că a fost parte a sistemului și i-a plăcut în el. Și atunci când va veni la putere nu îl va curăți dar îl va dori subjugat. Atâta tot. Or țopii au demonstrat foarte bine, ajutați la un moment dat și de prietenii săi, inclusiv Plahotniuc, cum se subjugă acest sistem și cum e posibil să ai orice hotărâre ai nevoie.

Și prietenii actuali ai liderului neDA știu cum se subjugă justiție. Inclusiv aceeași Ana Ursachi (care mi-a scris împreună cu ”un drug de beție” de-al meu) cererea de judecată din parte directorului Stârnet 🙂 Același director Stârnet care știe bine cum a decurs procesul său cu Poșta Moldovei 🙂

Dar nimic nu e veșnic sub soare.

De ce Năstase ar trebui să tacă despre BEM?

Pentru că anume nănașsu a pus bazele furtului de la Banca de Economii a Moldovei. Toate documentele despre transferurile de sute de milioane așa și nu au fost infirmate de reprezentanții frankfurterilor. Ei au pus la bază schema furtului preluată ulterior de Filat și prietenii acestuia.

El știe bine cum a decurs schema or el era procuror atunci. Sau era un simplu cur de pepene credeți că?

E noapte din nou în Moldova 🙂

Sursă imagine: epochtimes-romania.com

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?