fbpx

Liberaștii au rămas la treuca Ministerului Transporturilor. S-au lepădat de Liuda?

Acești doi trei tineri inși au rămas să ”lucreze” la Ministerul Transporturilor. Asta în pofida faptului că liderul lor ideologic, Mihai Ghimpu, a promis că toți liberaștii vor demisiona din funcțiile care le aparțin:

rapcea, fost consilier a lui Chirinciuc în afacerile sale. IT-șnicul blogului său (pe blog scria Ionel). Om perfid (și aici închid tema or vecinii au tare multe de spus despre el și acolo-s doar înjurături).

bucătaru, juristul lui Chirinciuc. Om iubit în PLM. Se preface că știe engleza. A fost în Canada și Elveția și s-a făcut de râs.

bagrinovschi, vedeta lui Chirinciuc. A scris cerere de plecare din #mtid crezând că va ajunge la Air Moldova. După miniscandalul cu reprezentarea Moldovei la Geneva a revenit pe holurile MTID-ului. Acum nu face nimic. Niciun raport către Filip care i l-a solicitat un viceministru nu l-a putut face.

Între timp, la MTID, umblă oameni de la o companie rusofilă și instalează sisteme de supraveghere video. bucătaru cu rapcea în cabinet nu discută. Doar pe holuri. Se tem să fie auziți.

Zilele ăstea revin cu ceilalți liberaști care au rămas la treuca puterii.

O zi bună să aveți.

//

Later add: rapcea a depus cererea de demisie:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?