fbpx

Cine iese în stradă să-l apere pe Primat?

După ce joi a fost ridicat de către ofițerii CNA chiar din cabinetul său ieri Primatul General al Chișinăului a fost pus sub arest la domiciliu. Nu-i treaba mea să comentez astfel de măsuri dar, cred eu, statul nu trebuie să se cheltuie dacă oricum Primatul nu va fugi nicăieri. El sărmănelul e așa de fricos că nici nu ține minte că a promis că sare de la balcon dacă vine CNA după el.

Dar nu ăsta e motivul însemnării.

Ați văzut, probabil, că în live-ul de la reținere au apărut și o serie de consilieri liberaști care țineau plăcuțe cu numele lui Plaha și Dodon sau ceva de genul ”CNA nu uita, DNA te va lua”. Erau vreo 10 la număr. Afară, când l-au dus, erau vreo 20 de oameni.

Au promis că merg la CNA dar acolo nu au fost văzuți.

Nici ieri la judecată nu prea erau oameni.

Acasă la el, din imaginele transmise live de porntv ați văzut vreo câțiva moșnegei.

În rest toți liberaștii au protestat pe facebook.

Iată de exemplu deputatul agramat Apostol:

Acum a corectat, a pus spațiu după virgulă. Asta după ce i-am comentat. Normal că a șters comentariul.

Ieri cineva a întrebat bine pe facebook, câți oameni ar veni, fie și îndemnați, să-l susțină pe Dorin Chirtoacă așa cum au venit de la Orhei pentru Shor?

Nici măcar asistentele deputaților și miniștrilor nu ar mai ieși pentru Dorin or ele trebuie să-și caute alte scaune și fotolii din care să facă … cafea.

P.S. Alina Zotea când îl lasă pe Mihai Ghimpu?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?