fbpx

Arestul lui Lucinschi – sfârșitul inevitabil al unei epoci.

Chiar dacă ieri capul de afiș a fost reținerea Primatului General al Capitalei, mai importantă, pentru viitor și, mai ales, pentru trecut, a fost reținerea ex-deputatului PLDM Chiril Lucinschi.

În titlu nu i-am pomenit numele. Și pentru aceasta este o explicație care mi se pare cât se poate de logică. Conform unor surse feciorul penultimului secretar al comitetului central al rssm a luat asupra sa toate învinuirile aduse tatălui astfel încât acesta să nu-și petreacă ultimii ani în închisoare.

Reținerea lui Lucinschi ar fi trebuit să provoace un val de susținători mai mare ca cel al lui Chirtoacă. Dar nu prea a fost să fie. Deși, de exemplu reacția lui petrenco o jumătate de an în urmă ar fi fost stranie 🙂

Dar acum, după ce a fost pe la Maia și și-a înfipt limba în țîța ambasadei americii nu mai e straniu ce face și spune. Și mai ales cu cine o face 🙂

Foștii colegi din partid și parlament l-au susținut zicând că e mâna lui Plahotniuc acest arest. Funny e să vedeți ce zice maria ciobanu. Mai ales în ceea ce privește creditele neperformante. Oare ea câte credite neperformante are luate de la Filat?

Nușdece așteptam că acest arest va fi catalogat drept atentare la independența presei. Au fost câteva voci dar care au uitat probabil că Lucinschi a zis că nu mai are nimic cu TV7 și alkasar și că a lăsat totul copiilor. Sau poate totuși nu-i chiar așa?

Și încă ceva, eu așteptam o reacție din partea lui Alexandru Machedon. De ce? Pentru că anume oamenii lui Lucinschi la CCA l-au ajutat pe Machedon să scape de ”probleme”. Anume așa a devenit Stârnet verde și pe urmă ”sero-buro-malinovîi” sau ce culoare mai are neDA.

Asta e. L-au cam kidanit ai lui …

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?