De ce Andrei Galbur nu-l declară pe spionul rus grudin persona ”non-grata”?

Sunt sigur că ați auzit istoria cu deputatul Bolboceanu care ”slivea” informația unui spion rusesc pre nume alexandr grudin. Iată-l, să-l știți la față:

Chiar dacă de la reținerea lui Bolboceanu au trecut aproape două luni acest ins angajat al ambasadei rusiei în Republica Moldova nu a primit o notă din partea Ministrului Galbur de a părăsi Republica Moldova.

Mi-am amintit de cazul Bolboceanu ieri când am citit pe undeva că în Chișinău a avut loc o adunare în cadrul Organizației de Cooperare în Marea Neagră. Anume acolo, grație eforturilor sporite inclusiv a lui Bolboceanu, a fost ales un conducărot care reprezintă interesele rusiei și face în acea organizație ce vrea și cum vrea.

Principalul promotor al instaurării dominării rusiei în organizație a fost și este un oarecare mihail emelianov care alaltăieri și ieri a condus delegația federației ruse la întâlnirea care a avut zilele ăstea. S-ar fi văzut la sigur cu prietenul Bolboceanu dacă ăsta nu ar fi fost închis.

Dacă sunt oameni interesați pot citi un articol desfășurat despre această situație pe ukrinform.

Revenind la istoria cu ”persona non-grata” se poate constata că această tergiversare din partea ministrului afacerilor externe poate duce la faptul că deputatul va fi eliberat. Cum? Vine avocatul și spune: ”Băi băieți, dacă el a dat informație vitală pentru țară atunci grudin trebuia declarat indezirabil. Ceea ce nu s-a produs. De aici rezultă că Bolboceanu e curat.”

Și aici nu mai ai ce-i reproșa.

O zi bună să aveți.

Comentarii

comentarii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*