fbpx

Plaha la Washington. Seria doi.

Unul dintre principalele scopuri ale acestui blog e de a scoate ochii.

Plahotniuc e la Washington. Ieri despre asta a aflat un gazăt online. Și azi e mare tam-tam după comunicatul PD.

Doar că, dragă ”presă”, Plaha o fo la Washington și câteva săptămâni în urmă. Eu despre asta am scris pe blog. Doar că atunci nimeni nu a scris despre asta. Se temeau probabil.

Partea funny din faptul că asta a apărut acum în presă și PD a confirmat e că această presă s-a parafinit. Prin ce? Prin faptul că ”odnako” Plahotniuc zboară calm în SUA fără a avea grijă de interdicții vitruale impuse de balabolii de prin moscova sau de către frankfurteri. Și iar trolling.

A doua parte funny e că, prin intermediul presei căzută din stejar și creată pe banii BEM care acum caută în toată borta cumpărători, oamenii află că Plaha e în legământul americanilor. Adică acolo de unde, chipurile, au susținerea #pas-ul și neDA-ul. Eu încă la început de mai, când scriam despre prima vizită, scriam despre eventuala mazilire a celor două curente de opoziție.

Și ultima opinie. Mai complicată și, poate, mai discutabilă deși …

Cândva, pe la mijlocul anilor 2000 (am impresia că 2004-2006) cei de la Consiliul Atlantic au schimbat, prin intermediul a 2-3 oameni de afaceri, România. Acei oameni au finanțat schimbările și, mai ales, lupta cu corupția. Unul dintre acești oameni era Dinu Patriciu. Astăzi fundația euroasiatică din cadrul consiliului îi poartă numele.

Și acum, hai să gândiți, analizați și poate, expuneți.

Sau să așteptați ce va fi depozitând berea și popcornul.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?