fbpx

Ce-a căutat Grișa la Maya? Provocatorul profesionist oferă consultanță?

Ieri seara Grigore Petrenco, liderul organizației extremiste AntiFA, a fost la sediul #pas.

Conform sursei blogului nostru, aseară, în sediul partidului mayas a avut loc o ședință cu participarea mai multor persoane printre care au fost și liderii așa-numitei ”opoziții extraparlamentare”, reprezentanți ai ”societății civile” și invitatul-surpriză al serii – Grigore Petrenco.

Grigore Petrenco oferind interviu unei televiziuni din ”donețkaia narodnaia respublika”

Participanții au discutat despre motivele prezenței mici și eșuarea protestelor organizate în fiecare seară în fața Parlamentului și despre lipsa de interes a cetățenilor față de chemarea acestora de a li se alătura.

Pe post de consultant principal, un fel de consilier principal de partid căzut din etajul 5, era anume liderul AntiFA, cel care a deturnat prin provocări și violență protestele neDaiștilor anul trecut ?

Sursa blogului ne-a zis că cea care l-a invitat a fost chiar Maya.

Interesant, oare cei din #pas vor recunoaște acest fapt sau se vor ascunde așa cum s-au ascuns. Iar dacă sunteți prima dată pe acest blog vă amintesc două epizoade în care mayașii au zis că-s balabol dar ceea ce am scris s-a adeverit.

Prima dată a fost când un angajat mayas, pre nume Dan Perciun, zicea că lângă Maya, la Piața Centrală era un trecător care, de fapt, era cel mai bun bodyguard al Republicii Moldova și care-i ținea geanta liderei de partid. Atunci a pierdut o mie de euro în pariu, dar, cum îi stă bine unui fute-vânt normal că nu și-a onorat pariul.

A doua oară Igor Grosu nu vroia să recunoască că i-a povestit unui vizitator metoda de spălare de ruble prin partid. Dar după ce a apărut audio a închis gura și toți postăceii mayași m-au atacat, iar liderii acestora m-au și blocat cu raportare la facebook ?

Și, pe final.

Dragi mayași, risc să vă amintesc despre faptul că Grigore Petrenco și organizația acestora a susținut formarea republicilor separatiste din Donețk și Lugansk, dacă ceva vă propun să priviți atent acest interviu oferit de Petrenco ”rebelilor” din Donbass.
Dragi mayași, risc să vă zic despre faptul că Grigore Petrenco este introdus în lista persoanelor indezirabile pe teritoriul Estoniei și este protagonistul anuarului editat de SIS-ul estonian.
Dragi mayași, oare ce va zice prietenul vostru din Ucraina când va afla asta? 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?