fbpx

Angela care a distrus alianța sau ”Vinerea-i CNA”

Am impresia că miercuri am decis că azi voi scrie despre CNA și, implicit, despre Angela Cibotaru Starinschi, purtătoarea de cuvânt a instituției.

Titlul nu-i chiar corect, dar derivă dintr-o așa-numită știre a unui site liberast care a dat de dimineață un titlu de genul ”Candu a anunțat excluderea PLM din majoritatea parlamentară”. Oamenii în dorința de a-și linge stăpânii înainte de moarte politică intră tot mai adânc și mai adânc în hăul prăpasiei jurnalistice.

Dar nu-i pe asta și nu despre asta vroiam să scriu.

Angela-i tipul de purtător de cuvânt deloc întâlnit în Republica Moldova. Ea poate să-și permită să glumească public pe seama arestărilor. Ea poate să-și permită să comenteze ironic. Ea poate să-și permită pentru că dacă nu ar face-o ar trebui să dea comunicate seci iar CNA ar avea de pierdut de pe urma asta.

Tot ea, chiar dacă poate a făcut-o neintenționat, a băgat spaima funcționarilor publici în acea zi de vineri, care din ”vinerea-i sineaia” s-a transformat în ”vinerea-i CNA”.

Primatul sărmanul când ajunge vineri îi vine probabil s-o ia pe dealurile Coloniței și să nu se mai întoarcă.

Azi tot e vineri. Dar e cam liniște. Oare nu s-a stricat calendarul la CNA? Sau poate … ziua-i lungă 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?