fbpx

Faceți cunoștință – Andrian Rucan, proprietar ”ECOSEM”, ”решальщик” și ”кидалэ”

Abatere lirică: Pe Andrian l-am cunoscut la niște cursuri de economie. Frecventa facultatea de jurnalism pe care a absolvit-o abia după ce a finanțat câteva cărți editate de o profesoară de la facultate. Cumpărat-am cândva, de la o persoană apropiată lui un device iar banii am zis că-i dau când primesc salariul. Adrian a venit a doua zi și în mod ultimativ mi-a zis să-i aduc urgent banii 🙂

///

Voi l-ați cunoscut pe Adrian, cel mai probabil din video-urile cu ministrul Chirinciuc. Într-unul din ele el la început discută cu ministrul și pe urmă discută despre ”otkat”-uri chiar în oficiul său de pe strada Tighina. Iată-l cum arată în realitate:

O altă parte de oameni îl știu din cauza faptului că el le-a tot promis apartamente și nu își onorează promisiunile. Iată un reportaj de la prime din luna februarie:

Cineva din acești oameni mi-a scris detaliile. De trei ani oamenii au achitat integral costul apartamentelor dar nu-și văd casa data în exploatare.

”Ecosem”, cantora lui Adrian are în construcție de mulți ani complexele de apartamente ”Teatral”, ”Maria Magdalena” și ”Nicolae Sulac”.

Oamenii stau pe drumuri iar el ”reșăște problemele”.

Și încă ceva, tot compania lui se mai ocupă și de drumuri de ceva timp. Dacă vreți să vedeți cât de calitativ, duceți-vă în raionul Sângerei să vedeți cum îs drumurile după 2 ani de exploatare.

Creștem Moldova, #nna.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?