Noul erou de paie al ”presei” de pe Bâc, Kulikov, este prieten cu Rogozin și lobbyst energetic :-)

Din start o mică abatere, nu chiar la temă.

Ieri un prieten îmi trimite o legătură spre un site de știri din Moldova în care ei au extras o frază că Plahotniuc ar fi Dumnezeu. Tare-mi vine câteodată să le amintesc acestor jurnaliști că Plahotniuc a devenit cunoscut mai mult grație lor. Inclusiv prin blackPR comandat de cei care le-au plătit bani pentru un site de două capiși. Dar despre site altă dată. Și despre primul interviu cu Plahotniuc care a fost realizat de un mare ”moralist” actual, tot altădată.

///

Eroul zilei de ieri în așa-numita ”presă” de pe Bâc a fost Kirill Kulikov. El a vorbit despre Moldova și despre contractul energetic cu Ucraina. ”Presa” căzută din stejar și care merge la pas cu neDA-ul neoroșchist l-a ridicat în slăvi. Unica funcție pomenită de presă a fost cea de șef al biroului ”Interpol” din Ucraina. ”Presa” din Moldova, și ”consilierii” iubesc tema interpolului 🙂

Dacă vreți să vedeți cu adevărat cine este acest erou vă propun să citiți un interviu cu el din 2012.

Eu vă voi da un rezumat:

1. În 1993 a absolvit școala militară din rusia cu specialitatea jurnalism internațional. De acolo nu prea iese oameni care nu-s înrolați în forțele rusești de securitate.
2. Este foarte bun prieten cu rogozin și alți politicieni din rusia
3. A fost și este în grupurile de cooperare ucraineano-rusă și ucraineano-iraniană.
4. El a fost cel care a lobbat în Rada ucraineană intrarea intereselor rusești pe piața energetică din Ucraina. Grupul VS-Energy deține circa o pătrime din piața de energie electrică din țara vecină Republicii Moldova.
5. El a fost numit șef la Interpol-ul local doar din cauza că era prieten bun cu Luțenco și nu pentru că ar fi lucrat vreodată în poliție sau organe de forță
6. A comandat atacuri raider.

Citiți, este interesant interviul.

Și acum mai ascultați o dată ce zice 😃

Așa-i că e un pic deja altfel?

Informați-vă corect.

Comentarii

comentarii

One Comment

  1. Pingback: (Blogger) Presa „verde” ridică în slavi un apropiat al serviciilor secrete ruse – Birfe.xyz

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*