fbpx

Liberaștii își dau loc de întâlnire în subsolul de la CNA :-) Un prieten de-a lui Dârda deja-i în subsol!

Câteva minute în urmă a venit un comunicat de la Centrul Național Anticorupție, iată un extras din el:

Şeful Secţiei administrare construcţii locative, filiala ÎS Căile Ferate, a fost reţinut de procurorii anticorupţie şi ofiţerii CNA într-un dosar de delapidare a averii străine şi fals în acte publice. Potrivit datelor preliminare ale anchetei, funcţionarul ar fi încercat să intre în posesia unui apartament de 300 000 de lei, ce aparţinea întreprinderii, falsificând mai multe acte.

Liberastul arestat este fost candidat la funcția de primar al comunei Ciorescu, Oleg Grajdean:

Iată-l făcându-și selfie cu Ghimpu și Topală pe fundal:

Omul nu are o imagine foarte bună peste tot unde a lucrat. Lucrătorii de rând de la Calea Ferată îl urăsc pentru faptul că este un curlingău întrecut, poate, doar de secretarele PLM. Totodată, omul este foarte bun prieten cu liberastul Iurie Dârda, magnatul construcțiilor din Chișinău.

Eu mai sper că Centrul Național Anticorupție va ajunge și la etajul 14 a clădirii Ministerului Agriculturii. Acolo sunt așteptați cu pâine și sare de fetele din PLM 🙂

Hai CNA!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?