fbpx

Mărul lui Filip sau ”pe cine tre de dat afară odată și odată”

Premierul, în sfârșit, după un an și ceva în funcție s-a apucat să se simtă Premier și nu doar un fel de stingător de incendii care au început pe la final de 2014.

Azi Pavel Filip a fost la grădiniță. Conform surselor mele este vorba de o grădiniță de la Telecentru.

Și a venit cu un măr la Ședința de Guvern. Iată-l, fotografiat de Constantin Grigoriță:

Pavel Filip cu un măr. Ședința Guvernului din 1 martie 2017. Fotografie de Constantin Grigoriță

Iată ce a zis Premierul, citat luat de pe deschide.md:

„Am mers la depozit și am văzut ouă cu termenul expirat, în frigiderul pentru lapte se ținea carne și resturi după ce a fost pregătită mâncarea, praful era de un deget. Am vorbit și cu directoarea că nu trebuie să avem nevoie de investiții pentru a face curat. Să le fie rușine. Am mers la depozitul de fructe și am văzut acolo mere, care domnule Grama sunt departe de cele pe care le vedem în programele USAID. Eu cred că toți trebuie să răspundă cu funcțiile”.

Nu am decât să aplaud și să vă rog, dle Premier, să ieșiți cât mai des în astfel de inspecții inponinate. Înainte de Paște chiar vă rog să vizitați Vama. Să vedeți cum revin moldovenii în Moldova de sărbători și-s înjosiți de vameși. Anume vameși și nu cei de la frontieră.

Acum referitor la cei ce trebuie dați afară:

1. Șefa depozitului.
2. Șefa grădiniței.
3. Luminița Suveică
4. Șeful local al ANSA

și lista poate continua. Dar ăștia sunt primii.

Și încă ceva, dle Premier, cereți ca să avem acces, noi, persoanele de rând, la laboratoare. Să vedem și noi ce mâncăm. Despre asta voi mai scrie.

Video:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?