fbpx

Protestul în calitate de job // cazul neDA

Astăzi cei din neDA au făcut un protest. Am impresia că au cumpărat SRL-ul de la voronin. Țineți minte prin 2011 scriam despre SRL ”Protestatarul”?

Tema vizată astăzi – amnistia fiscală. O lege grea și stranie care pe de o parte poate legaliza capitalul iar pe de alta poate scoate hoții din întuneric la lumină. Eu nu-s mare specialist în domeniul dat dar cred că atunci când sunt infracțiuni economice hoții trebuie să întoarcă banii și cu tot cu proncente dar nu să stea la închisoare și să li se ierte toate păcatele. Ca să exemplific: ai furat miliardul, ai stat 9 ani și pe urmă trăiești o viață pe Maldive cu diferite olge sau nătălițe. Așa nu-i corect.

Revenind la protest. Eu l-am văzut la Parlament. A pornit de la Guvern. Oamenii au trecut pe la SIS și pe urmă au ajuns la CNA unde au protestat. Erau în jur de 70 de oameni. Protestul a fost organizat de neDA.

Repet, 70 de oameni. Protest organizat de neDA, la care, conform lui Andre Năstase s-au alăturat: ”reprezentanţii ai Partidului Acţiune şi Solidaritate, ai PLDM, şi alţii. Este bine să revenim la ideea de unitate naţională, trebuie să lăsăm la o parte tot ce dezbină şi împreună să facem front comun împotriva acestei guvernări criminale”.

Repet a treia oară. 70 de oameni. Din acest front comun. Parcă îmi amintește de Roșca și cei 7 pitici. Numai că aici îs 70. Din trei partide și un pic. Și azi era frumos și soare 🙂

Iată o fotografie realizată în momentul în care protestul ajungea spre CNA:

Fotografie realizată de Constantin Grigoriță (Costea, deja 9 beri de la mine)

Observați atent. O doamnă duce megag(f)onul. Altă doamnă duce steagul. Sliusari cu Moțpan merg ca doi baroni.

Eu cred că mai multe cuvinte și comentarii acest protest nu merită. Și nici acești doi ”bărbați” ai neamului …

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?