fbpx

O zi fără JurnalTV :-)

Ieri Moldova a trăit fără JurnalTV. Și, cât nu ar fi de straniu, Moldova a rezistat 🙂 Posibil pentru că JurnalTV niciodată nu a fost o sursă de încredere dar mai mult o sursă de propagandă. Cât nu mi-aș fi dorit să scriu asta dar când vrei să afli ceva cât de cât obiectiv trebuie să butonezi și să găsești postul ProTV.

Între timp, cei din JurnalTV au deschis câteva conturi unde sărmăneii spectatori își pot transfera ultimii bani pentru a susține vedetele de la JurnalTV care, multe dintre ele, au afaceri pe lângă TV și trăiesc destul de bine. Eu chiar aș vrea să văd salariile lor. Mai ales a doamnei care a citit ”rezoluția” cu fular scump. De hainele lui Val tac. Acolo puteți vedea și singuri.

Încă un moment interesant, conturile au fost deschise nu doar în Lei și Euro (euro special trec prin Frankfurt, trolling) dar și în ruble, pentru ca să-i fie mai ușor balabolului să transfere din moscova 🙂

Între timp, la corporate-ul de Anul Nou totul era ok. Șefii știau dar ei nu știau nimic din ceea ce li se gătește:

Cât ”n-ar fi de straniu” Moldova a supraviețuit fără JurnalTV …

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?