fbpx

Unii angajați JTV, gata să îmbrățișeze televiziunile lui Plahotniuc …

Pentru început câteva puncte:

1. Zilele ăstea s-au împlinit 4 ani de la ”Pădurea Domnească”. Știți ce mai face Mocanu acum și pe la ce televiziuni apare?
2. Țineți minte cumva vreun caz în care jurnaliștii moldoveni au fost concediați de la televiziuni și au ieșit cu declarații în presă despre presiuni și cenzură?
3. Vă invit să priviți emisiunea ”Mai pe scurt” de ieri. Destul de informativă.

Dacă vă este lene, vă invit să priviți o secvență din emisiune, cea mai faină în opinia mea:

Și acum opiniile mele:

1. La JTV lucrează foarte mulți oameni deștepți. Sunt concediați, în mare parte, cei care nu prea făceau politică dar mai mult divertisment. Adică cei care lucrau mai mult. Or e una să stai în ”cabinetul de după ușă” și să leorbăiești două ore și alta-i să cauți subiecte și să le realizezi.

2. Chiar și acești oameni erau supuși de multe ori presiunilor și cenzurii pe anumite subiecte sau evenimente.

3. Acești oameni sunt foarte supărați pe Val Butnaru și Țopa care i-au lăsat pe drumuri. Ei îs gata să facă orice pentru a-și vărsa amarul și a-și întreține familiile. Unii îmi spun în privat că-s gata să-l îmbrățișeze pe Plaha și să meargă la Publika cu spovedania (eu nu prea cred pentru că, cum spuneam la început ar fi în premieră).

4. Secvența video pe care am pus-o demonstrează clar că Țopa s-a săturat de TV în 2013. I-a mai dat o șansă special pentru alegeri, dar nu a funcționat. Despre protestele din 2014 am scris încă ieri ce a fost cu ele.

5. Eu sincer sper că oamenii de treabă care acum sunt concediați de la JTV să-și găsească de lucru.

6. În discuțiile private cu cineva foarte de treabă dar care are alte opinii decât mine cu privire la situație, interlocutorul spunea că crede că JTV ar putea să se reinventeze, să se curățe. Eu unul nu cred în asta.

7. Da Olga Roman a lucrat la JTV, așa-i?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • Ina |

    Băi javră de om. Pupătorul de cururi al bandiților Shor și Plahotniuc. Nu ti-e greata de tine? Băi jigodie, să-ti piara tot neamul tău de handicapați. Tâmpitule. Meriți împușcat

  • sarae |

    Nu ar mai fi nicio premieră.
    Tipul a lucrat la JTV, ca el mai sunt:
    http://www.canal3.md/media/2016/03/IMG_7933-320×190.jpg

    „Țineți minte cumva vreun caz în care jurnaliștii moldoveni au fost concediați de la televiziuni și au ieșit cu declarații în presă despre presiuni și cenzură?” – foarte multe cazuri au fost.
    Jurnaliștii de la M1 pe timpul comuniștilor, la fel de la EuroTV, AntenaC; inclusiv există cei care au vorbit de cenzură și presiuni și au plecat de la JTV.

So, what do you think ?