fbpx

Despre Pașcovschi, Țîra și proștii argați de la CCA

Zilele acestea e mare tărăboi pe facebook. În agenția pentru Integritate sau cum acolo se mai numește ea au trecut Țîra și Pașcovschi în loc de iubitul ”societății civile”, un oarecare Gribincea.

Și s-a pornit scandal, și mare zarvă, deși, eu nu am idee ce merite au Viorica Zaharia și Alexei Buzu care au ajuns în juriu. Și sfânta Maia s-a expus, cum că Tania și Dumitru au fost angajați la holdingul lui Plaha. Ar fi bine să vadă atent cine-i stă alături că o bună parte din ei și acum sug de la Plahotniuc 🙂

Dar nu-i pe asta.

Eu nu știu dacă voi știți dar priviți atent componența CCA, acolo mai mult de 70 la sută de oameni nu au treabă cu media sau au avut treabă foarte puțin.

Dar despre ei și capacitatea lor de sugere, oops gândire, nu se poate de scris, mai ales despre unii.

Da știți de ce? Pentru că au fost puse și puși acolo de Filat sau Lucinschi, și faptul că ceilalți au fost puși de Plahotniuc nu se socoate, pentru că dacă-i aninăm pe aceea automat vor încasa și argații verzi.

Trăiască presa ipocrită!

Sursă foto: Privesc.Eu

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?