fbpx

Piloții luați ostatici în Afganistan au fost transferați în Qatar, conform surselor presei afgane

Ieri, agenția de presă din Afganistan Pahjwok, a anunțat că soldații afgani luați ostatici în luna noiembrie a anului trecut au fost eliberați de către talibani. Totodată agenția informează, fără a specifica numele sursei, că piloții moldoveni capturați au fost transferați în Qatar.

Țineți minte cu câtă mândrie a ieșit la presă proprietarul sau cine mai era pe acolo, de la Valan International Cargo și îi făcea pe toți din presă cu ou și cu oțet? Și tot el promitea că presa va fi informată, dacă va fi cazul. Dar pentru ei, cei care sunt proprietari, niciodată nu este cazul. Pentru că lor le este în cot de oameni. Ei dar asta-i altă poveste.

3291227

Totodată sper că vă amintiți cum Dl Șalaru, ministrul de atunci și acum al apărării, promitea că-i va scoate? Și unde-s piloții?

Despre presă tac.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


4 Comments

  • Jek |

    Bai minciunosule! Cei cu prostiile astea? Cine iti da tie dreptul sa te dai important fara sa cunosti situatia? Cei cu porcariile astea? Probabil ca nu ai cu ce te ocupa??

  • Jek |

    Stii tu oare ca toate prostiile astea care le scriu toti idiotii au o influenta negativa la situatia data? Si asa foarte complicata din cauza cretinilor din guvern, care nimic nu fac pentru ai salva

So, what do you think ?