fbpx

Faceți cunoștință: Ion Ștefăniță, consilier municipal care ne cerșea votul și acum îi e ”în cot” de sănătatea copiilor voștri

Însemnarea dată a fost scrisă pe data de 25 noiembrie 2016. Pe atunci încă nu aveam nici canal de Telegram și nici Patreon.

În imagine este Ion Ștefăniță, ales local, consilier municipal, ales pe listele Blocului ”Iurie Leancă”. De 6 sau mai mulți ani este șef la o direcția din Ministerul Culturii care se ocupă de monumente. Și-a dorit mult să ajungă ales local și a aderat ba la un partid ba la altul.

Azi dimineață se jeluia pe facebook că ieri la Consiliul municipal nu s-au discutat o serie de subiecte. Omul a fost propus președinte al ședinței dar a refuzat. Pentru că, cel mai probabil, este în cârdășie cu liberalii alde Dârda care vor o serie de pământuri din Chișinău. Ca și acel din Valea Morilor, pentru care a votat și consilierul Ștefăniță.

Eu l-am întrebat în acea discuție de facebook care este reacția lui la descinderile de ieri și arestul funcționarilor municipali. În screen se vede reacție. Ieri, când s-a propus ca șefa Nagnibeda-Tverdohleb să fie audiată, Ștefăniță s-a făcut decedat în porumb.

stefanita-facebook

Bine că atunci când i-au trebuit voturi le cerșea pe la colțuri iar acum îi este în cot de sănătatea copiilor. Banii să curgă, restul … of.

Sper că pe Lilia Babuc și Andrei Grosu, șefii de la DETS Ciocana și Râșcani i-ați văzut la față.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Ion |

    Eugen, dar tu, unde este reactia la mesajele de mai sus?
    Sau tu faci un caca si dupa aia nu te mai stergi la fund?

So, what do you think ?