fbpx

Ap ce, Dodon din prima sau din a doua?

Oamenii mi-au arătat datele unui sondaj de uz intern. Doar că de data asta nu-mi permit să public nicio cifră, oricum nu asta contează.

Situația este simplă – distanța dintre Maia și Lupu nu este egală cu distanța dintre Maia+Andrei și Lupu.

Și asta dintr-un motiv foarte și foarte simplu și el se conține într-un grafic tirajat mai ales de membrii neDA câteva săptămâni în urmă (e o analiză EFOR):

14705714_1321017114576008_4322238397243620464_n

3 procente, ba chiar și 5 procente dacă luăm eroarea de +/- două procente ale sondajului se pot recupera ușor în ultima săptămâna.

Dar nu asta e important de principiu. Oricum în turul doi nici Marian (Mariana conform ProTV) și nici Maia nu îl bat pe Igori Nikolaevici în turul 2.

Candidatul unic a apărut totuși prea târziu atunci când Țopii au înțeles că Andrei nu-l poate bate pe Dodon. Și au preferat să iasă din cursă dar, fiți siguri, primul ”cuțit în spinarea” Maiei va fi băgat anume pe jurnal.md. Tot din cauza faptului că Maia are rating mic s-au activizat și consultanții europeni și l-au scos pe Oazu din carantină. S-au pus să-l preseze pe Leancă să-i ia acestuia 6-8 procente ale sale.

Și, încă ceva, revenind la imagine. Publicul lui Năstase s-a dus la Ciubașenco și Dodon. Platoforma l-a întărit în așa fel pe candidatul lui Usatîi care, automat, în turul doi, îl va susține pe Dodon.

Asta în caz că va fi turul doi.

Și vă rog mult să nu cântați, după alegeri, că bloggerii l-au făcut pe Dodon președinte.

Să mulțumiți Frankfurtului și celor ce au investit în acest proiect (alde Stârnet și alții).

Și da, nu uitați, va fi dimineață din nou în Moldova 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?