fbpx

Wizz Air a deschis o bază operațională pe Aeroportul Chișinău și a introdus zboruri directe spre Barcelona și Berlin

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, low-costerul Wizz Air, care operează de 3 ani zboruri de pe Aeroportul Chișinău, a anunțat că deschide o bază operațională la Chișinău.

Aeroportul Chișinău este a 26-a bază operațională a WizzAir iar Moldova este a 14-a țară în care WizzAir are bază operațională. Asta înseamnă că Aeroportul Chișinău va avea cel puțin un avion al WizzAir alocat în special pentru zborurile de pe KIV. Asta se va întâmpla de la începutul lunii martie 2017. WizzAir între timp caută personal local pentru a deservi pasagerii companiei.

Totodată vor fi deschise, din 28 martie 2 rute.

Chișinău-Barcelona de la 30 euro.
Chișinău-Berlin de la 30 euro.

Totodată frecvența zborurilor spre Treviso va crește de la 3 la 4 pe săptămână iar cele spre Bologna vor crește de la 2 la 3 pe săptămână.

baza-barcelona-berlin

Asta este încă o demonstrație că ceea ce se face pe Aeroportul Chișinău este benefic în primul rând pentru cetățenii Republicii Moldova și totodată pentru țară în general. Baza operațională a celor de la WizzAir arată că fluxul de pasageri este în creștere iar serviciile oferite de către aeroport sunt la nivel european.

Rămâne să așteptăm ca pe Aeroportul Chișinău să vină și RyanAir, cel mai mare low-coster din Europa.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?