fbpx

Rânza moldovenilor Năstase și Sandu îl însetează pe Lupu

Acum s-au încheiat discuțiile publice dintre Andrei Năstase și Maia Sandu.

interpol-nastase-sandu

Concluziile dezbaterii sunt destul de simple:

1. Ei așteaptă săptămâna viitoare două sondaje după care se va decide cine merge în alegeri. Vor fi 3 întrebări care le vor ușura această muncă. În emisiune s-au mai discutat și alte aspecte care ar fi puse în discuție gen cine și câte media are și ce posibilități are. Cel puțin așa a spus Năstase. Maia Sandu i-a cam tăiat din elan spunând că nu banii contează și că campaniile electorale trebuie să fie pentru popor și nu pentru sponsorii partidului (Maia știe cel mai bine că Țopii stau în spatele finului Năstase, doar că nu a spus-o direct).

2. Ei din start au spus că sigur va fi un candidat comun. Asta deși în primele 15 minute nu s-au uitat unul altuia în ochi. Deloc. Priviți și voi pe linkul ce vi l-am dat la început și care duce la Privesc.Eu.

/Publicitate de mijloc de articol/

Susțineți campania ”Spune NU violenței în familie” inițiată de Fundația lui Vlad Plahotniuc ”Edelweiss”

/Final de publicitate/

3. Cei doi nu au avut nicio acțiune preelectorală comună. Aici cel mai bine i-a pus la punct Andrei Popov care i-a întrebat în câte sate au fost împreună. S-au cam bîlbîit ambii deși Andrei i-a rugat să fie foarte scurți și succinți.

4. Este evident faptul că bâlbâiala preelectorală le-a scăzut din rating. Și asta se vede foarte bine în sondajele din ultimele săptămâni. Și mai evident este faptul că în umbra acestor doi, la un mic pas de ei este Marian (Mariana conform ProTV) Lupu. Anume acel candidat cu care luptă aceștia doi. Candidatul, care reprezintă PDM-ul și pe Vlad Plahotniuc și toată puterea executivă și legislativă a Republicii Moldova.

Mâine este 30 septembrie. Ziua până în care cei doi au promis că vor avea un candidat comun.

Dar asta va fi mâine, să vedem cum vor cânta mâine comentatorii #pas și #neDA.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?