fbpx

Dezbateri televizate între Maia și Andrei #utopie

Săptămâna trecută la un post privat de televiziune Maia Sandu s-a arătat disponibilă pentru dezbateri televizate cu Andrei Năstase. A propus să fie organizate pe o platformă independentă și la care să asiste reprezentanți ai mai multor posturi TV și jurnaliști. Unica locație independentă la televiziunile din Moldova este scena de la Gurinel TV dar nu cred să accepte așa ceva cei din conducerea postului.

Eu nu cred în faptul că astfel de dezbateri vor fi organizate, pentru că cei doi vor turna unul peste altul atâta compromat cât Plahotniuc cu toate media aservite nici nu a visat. Astfel de dezbateri, cât de straniu nu ar suna, sunt visul proprietarului PD (și PLM și PCRM și lista poate continua).

Maia l-ar întreba pe Andrei cum s-a transformat din mișcare civică în partid, cum a ajuns să se laude cu faptul că este domn și, în loc de capac, despre legăturile acestuia cu Țopii și clanul Lucinschi.

Andrei ar întreba-o pe Maia de ce a tăcut când a votat garanțiile de stat și de ce s-a abținut de la vot cu privire la concesionarea aeroportului. Și ar mai întreba-o de unde are bani pentru campanie.

Ieri, în cadrul întrevederii cu Johannes Hahn, omul care în .eu răspunde de vecini și de extinderea .eu, Maia s-a văzut cu Andrei. Fapt confirmat de fotografia postată pe facebook de bunul prieten al Moldovei, dl. Dirk Schuebel:

Translatoarea lui Andrei Năstase, Andrei Năstase, Maia Sandu și Viorel Cibotaru, la întâlnirea cu Johannes Hahn. 26.09.2016 Fotografie de Dirk Schuebel

Translatoarea lui Andrei Năstase, Andrei Năstase, Maia Sandu și Viorel Cibotaru, la întâlnirea cu Johannes Hahn. 26.09.2016
Fotografie de Dirk Schuebel

Cum credeți au discutat despre dezbatere televizată? Eu cred că nu.

Până pe 1 octombrie au rămas 4 zile. Maia spunea că până la final de lună va rămâne unul.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?