fbpx

Votați un ”domn”, Votați ”Năstase”!

Cum v-am deprins deja, la început vă propun să priviți acest video:

Transcrierea declarației lui Andrei Năstase: ”Sigur că domn fiind, mi-aș lua asupra mea această responsabilitate și această durere. Să nu credeți că este simplu, este o povară, o grea povară.”

N-am de gând să o apăr pe Maia Sandu dar:

1. Această declarație am impresia că este cam … misogină. Straniu că marele femeniste ale facebook-ului încă nu s-au autosesizat.
2. Faptul că Andrei Năstase și-a lăsat mama singură în sat și nu a luat-o cu el în Germania demonstrează cât de ”domn” este.
3. Risc să îi amintesc dlui Năstase, prezidențiabilului care reprezintă crenvurștile din Frankfurt, că Germania, țara unde-i stă familia, este condusă de o … femeie! Angela o cheamă. Da, acea Merkel cu care s-a văzut Leancă.
4. Cum veți călători în Finlanda, Suedia, Norvegia și alte țări mai sănătoase la cap unde în conducere cel puțin 40 la sută îs femei?
5. Ar fi bine să vă cereți scuze, inclusiv de la Maia Sandu.

Nu știu cum vouă dar mie toată istoria asta mi-a amintit de bunicul acestei grupări de crenvurști bavarezi, Petru Lucinschi. Iată publicitatea lui din 1996:

publicitate-lucinschi

Gândiți-vă înainte să votați.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?