fbpx

Balabolul îi realizează visele lui Chirtoacă sau ”Ghid cum să distrugi parcurile”

Zilele ăstea sunt la Bălți. Cel mai frumos oraș de pe planetă. Un oraș care în ultimii 25 de ani nu are noroc de conducători sănătoși la cap. Cu părere de rău.

Iată o imagine din parcul ”Andrieș”:

13925443_10154018869443547_2544564904922064567_o

Cineva își face un restaurant sau ceva de genul ăsta. Chiar în parc. Pe 19 decembrie 2015 Renato Usatîi, primarul de Bălți născut la Fălești, zicea că va face din această construcție o hulubărie municipală. Probabil între timp i-a venit solda din construcție și nu mai crede așa. Detalii puteți vedea pe site-ul ziarului ”SP”.

Iată o altă imagine. Din parcul central al orașului. La câțiva metri de monumentul construit de balabol.

Vă place simetria liniilor? Cum vi se par? Cum vă pare culoarea ierbii?

Ceea ce nu ajunge parcurilor din Bălți pentru a fi exact parcurile din visele lui Chirtoacă sunt gheretele de la CoffeeTime. Dar au șansă să ajungă la anul. La sigur. Mai ales dacă îl vor demite pe colonițean.

Eu v-aș da un link spre știrea spre reconstrucția parcului Ivanos din Orhei dar mai bine nu o fac pentru că veți zice că-s plătit de primarul de Orhei.

Deși, am impresia, rezolvarea problemei nu-i doar în primari dar și în locuitorii orașelor.

P.S. Special pentru argații balabolului – hai să facem o plimbare mâine împreună. Pe urmele proiectelor ”de succes” pe care le-ați făcut în anul ce a trecut. Vreți? Slabo?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?